افزایش تمرکز

تقویت حافظه

حافظه یکی از کاربردی‌ترین قسمت‌های مغز است. ضعف حافظه می‌تواند بسیاری از امور زندگی روزمره را مختل کند. به همین دلیل ما در این مقاله به بررسی مواردی پرداختیم که می‌توانند برای تقویت حافظه کسانی که دچار ضعف حافظه هستند مفید باشند. اگر افرادی را می‌شناسید که به دنبال تقویت حافظه خود هستند، توصیه‌های ما که در ادامه این مقاله به آن‌ها اشاره می کنیم را به گوششان برسانید.

 

نکته های کاربردی زیر منجر به تقویت حافظه می‌شود:

  1. خواب کافی تاثیر مستقیم در تقویت حافظه

  2. ورزش کردن باعث افزایش تمرکز

  3. تغذیه مناسب برای تقویت حافظه

  4. بوییدن رایحه های خوب

  5. تامل و تفکر

شبداماساژ تمرکز

خواب کافی تاثیر مستقیم در تقویت حافظه

یکی از نکات مهم برای کسانی که می خواهند حافظه خود را افزایش دهند، خواب کافی است. از ساعت 10 شب تا 4 صبح بهترین تایم خوابیدن است. این مدت مانند یک شارژر عالی مغز و کبد را شارژ می کند و نیروی کافی را به بدن باز می گرداند.

اما متاسفانه امروزه این زمان بسیار کم شده و به علت شب بیداری های پیاپی و بی دلیل ساعت خواب مردم به هم ریخته است. بی خوابی های متعدد باعث خشکی مغز می شود و خشکی مغز باعث تشویش و اضطراب می گردد. از طرف دیگر گوارشی که لازم است در خواب به صورت کامل انجام شود، انجام نمی شود و در نتیجه فرد کم خواب اختلالات گوارشی پیدا می کند. زمان شارژ مغز، کبد و قلب که در طب سنتی به اعضای رئیسه بدن معروف هستند در این ساعات صورت می گیرد.

ورزش کردن باعث افزایش تمرکز

ورزش کردن نیز یکی از نکاتی است که باعث افزایش حافظه و تمرکز می شود. بهترین زمان برای ورزش کردن صبح زود است. توصیه ی ما به عزیزانی که می خواهند حافظه خود را افزایش دهند این است که، وقتی از خواب بیدار شدند به مدت ده ثانیه به صورت هشت انگلیسی (8) آهسته بدوند، سپس روی صندلی بشینند و بدون آن که تکیه بدهند نفس عمیق بکشند. این عمل را می توان بعد از هر نیم ساعت مطالعه یا کار یک بار انجام داد.

تغذیه مناسب برای تقویت حافظه

 به گزارش آسان طب شام افرادی که می خواهند حافظه خود را تقویت کنند باید دو یا سه ساعت قبل از خوابشان باشد. چون این خواب راحت برای شارژ مغز همانطور که گفته شد ضروری است. این افراد نباید غذاهای تحریک برانگیز مانند ادویه جات و سرخ کردنی ها را مصرف کنند. فست فود ها، چربی ها و موادی که اسید آمینه ترانس دارند را نخورند زیرا باعث افزایش کلسترول و همچنین باعث کاهش حافظه می شوند. غذاهای خمیری مثل آش رشته، لازانیا، ماکارانی، سس های قرمز و سفید نیز باعث کاهش حافظه می گردند. یکی از مواد غذایی که برای حافظه بسیار مفید است، زرده تخم مرغ است که مصرف آن در هفته به اندازه دو تا سه بار توصیه می شود. شیر عسل و خرما برای وعده صبحانه مصرف شوند و پنیر از صبحانه به وعده شام منتقل شود. بادام یکی از مواردی است که برای تقویت حافظه بسیار مهم است اما مصرف آن باید با مزاج فرد متناسب باشد.

بوییدن رایحه‌های خوب

بوییدن چیزهای خوب می تواند باعث تقویت حافظه شود، به همین دلیل پزشکان توصیه می کنند که برای بهتر شدن حافظه صبح ها که بیدار می شوند میخک را بو کنند، این عمل علاوه بر تقویت حافظه، خواب را نیز می پراند. بعضی ها که گرم مزاج اند می توانند گل هایی مثل گل بنفشه را بو کنند.

 مصرف بابونه بسیار مفید است، اما به شرطی که به آن آلرژی نداشته باشند.

تامل و تفکر

تامل و تفکر نیز از جلمه راه هایی است که به قدرتمند ماندن حافظه کمک می کند. حافظه شبیه به یک دفترچه یادداشت برای مغز است. اگر اطلاعاتی که روی مغز شماست خیلی برایتان کاربرد نداشته باشد، مغز برای همیشه آن را از روی مغزتان پاک می کند. اما اگر به آن به طور پیوسته فکر کنید مغز به اهمیت آن ها پی برده و آن ها را برای شما حفظ خواهد کرد. این حالت را حافظه فعال می گویند، یعنی استفاده از برخی اطلاعات به صورت هر روزه و پیاپی. این حافظه می تواند حداکثر 7 مورد مهم را در خود نگه دارد.  

نکته: نکته ای که حائز اهمیت بوده این است که عادات را نباید به یکباره تغییر داد و تغییر آن را باید به صورت آهسته آهسته انجام داد.

shabda

می خواهم ماساژ بگیرم