با نگاهی جدیتر و از منظر تندرستی، جالب است که شاهد تغییر جهت چشمگیر پزشکی مدرن به سوی رویکردهای جامع تر هستیم. این امر به ویژه در مورد طب فشاری (نه طب سوزنی، استفاده از سوزن برای تسکین درد) صادق است، تمرینی که بیش از ۵۰ قرن پیش در آسیا شکل گرفت.
تکنیکهایی که در اینجا نشان خواهیم داد شامل تعدادی از این تکنیکهای طب فشاری میشود که موثر و عملی هستند. تمرینهای توصیف شده نه تنها برای رفع پریشانیهای عاطفی عالی هستند بلکه به رفع درد و تنش نیز کمک میکنند، سیستم ایمنی را تقویت میکنند و گردش خون را بهبود میبخشند.
گزارششده است انواع متفاوتی از درمانهای جامع، شامل ماساژها، به فردی با آسیب عاطفی در گذشته کمک کرده است. برای کسانی که به دنبال بهبود قوای جنسیشان هستند، ماساژها در بالا بردن میل جنسی موثرند.
ماساژها نه تنها شگرف هستند، بلکه در کاهش استرس مفید هستند – هم ذهن و هم جسم. تکنیکهایی که در اینجا مورد بحث قرار میدهیم برای کمک به رفع استرس و نگرانی هستند، دو عاطفهای که تقریبا هر کسی با آنها آشنا است. با این حال سایر تکنیکها نیز توصیف شدهاند که به تسکین تعدادی دردهای متفاوت دیگری کمک میکند. همچنین به انتقال به نقطهی بعدی این تمرینها کمک میکند – برای اتصال ذهن و جسم.
درمانگران چینی، علاوه بر دیگران، به ارتباط جداییناپذیر ذهن و جسم معتقدند. در حالیکه این ۵ تکنیک توصیف شده اهداف “متفاوتی” دارند (نواحی از بدن را تحت تاثیر قرار میدهند)، نتیجهی کلی، بهبود قابل توجه روحیه، از جمله رفع استرس، نگرانی، تنش و بسیاری مزایای فیزیکی و روانشناسی دیگر است.
به عبارت دیگر، هنگام اجرای این تمرینها، سعی کنید به جای تسکین دردهای “مجزا” بیشتر بر تندرستی کلی جسم و ذهن تمرکز کنید.
صادقانه امیدواریم این تکنیکها برای زندگی خوانندگانمان مفید و عملی باشند.
از نظر آموزشی، ” فشار دادن” استفاده از انگشتها، شَست، کف دستها، برآمدگیهای مچ و کنارههای دست را نشان میدهد. مطمئن شوید هنگام فشار دادن فشار محکم باشد، اما نه آنقدر محکم که منجر به دردی بیش از دردی جزئی شود.
هنگام اجرای تکنیکهای توصیفی، فشار را به نواحی موردنظر، طی یک نوبت سه دقیقهای وارد کنید مگر آنکه عکس آن مورد نظر باشد.
نقطهای از دست را داخل ساعد مشخص کنید که به اندازهی طول سه انگشت از مچ فاصله دارد. در این نقطه، با چرخاندن نوک شَست برای حدود ۱۲الی ۳ دقیقه مقداری فشار محکم وارد کنید.
نقطهی بعدی در ناحیهی پردهدار دست قرار دارد، بین انگشت شَست و اشاره. در حالی که نفس عمیق میکشید، با استفاده از شَست و انگشت اشارهی دست مقابل برای حدود ۲ الی ۳ دقیقه فشار محکمی روی هر دو طرف پرده وارد کنید.
در گودی روی شانه، که به آن ناحیهی ذوزنقهای هم میگویند، با نیشگون گرفتن فشار محکمی به ناحیهی وسط شانه و پایهی گردن وارد کنید. در طب چینی، اعتقاد بر آن است که ماساژ این ناحیه به بهبود جریان چی (انرژی) کمک میکند. این حرکت را برای حدود ۲۲ دقیقه انجام دهید و بعد سمت دیگر را ماساژ دهید.
در ناحیهای تقریبا به پهنای دو انگشت بالاتر از جایی که دست و سینه بهم میرسند ( اطراف ناحیهی عضلهی چرخانندهی بازو)، فشار محکمی وارد کنید. این کار به افزایش جریان خون کمک کرده و احساس آرامش را برمیانگیزاند.
ناحیهی آخر به اندازهی پهنای یک انگشت زیر پایهی جمجمه در هردو طرف ستون مهرهها قرار دارد. بهترین روش وارد کردن فشار محکم به این ناحیه گره کردن انگشتها در پشت جمجمه و استفاده از شَستها برای فشار آوردن است. در حالی که نفس عمیق میکشید و چشمانتان را بستهاید این ناحیه را تحریک کنید. گفته میشود ماساژ دادن این نقطه به رفع خستگی، کوفتگی، و بیخوابی کمک میکند.
منبع: پاور آف پازتیویتی